Glasbewassing met zorg en aandacht voor uw resultaat

Een vakkundig resultaat in glasbewassing. Voordelige prijzen en vakkundig glazenwassers? Wilt u dat in Mijdrecht en ruime omgeving? Dan is allround schoonmaakbedrijf Veenweide Diensten u graag van dienst. Glasbewassing is een van onze specialiteiten. U kunt rekenen op een streeploos resultaat en een vlotte glazenwasser die werkt met respect voor uw persoonlijke situatie. We zijn volkomen flexibel in onze aanpak. Wilt u iedere week de glasbewassing uitgevoerd hebben? Slechts om de zes weken glasbewassing laten doen? Een incidentele glasbewassing laten doen? Bij Veenweide Diensten kunt u gebruik maken van het meest flexibele aanbod. Ramen vies na een storm of gezellig feestje? Dan komen we toch gewoon een keertje extra. U mag het zeggen!

De achtergrond van Veenweide Diensten

Glazenbewassing

Bij Veenweide Diensten zijn we op het gebied van schoonmaak van alle markten thuis. Zo’n 9 jaar geleden zijn we begonnen met de schoonmaak bij bedrijven in Mijdrecht. Onze regio werd steeds groter. Onze werkzaamheden kregen steeds vaker een allround karakter. Zo zijn we ons verder gaan ontwikkelen als glazenwassers en gevelreinigers. De vraag naar ongediertebestrijding nam toe. Zo zijn we ons ook daarin gaan specialiseren. We werken met ons huidige team inmiddels zo’n 9 jaar. Veenweide Diensten is een allround schoonmaakbedrijf dat werkt met oog voor service en kwaliteit. We werken snel, maar nooit zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Mogen we u binnenkort ook voorzien van schone ramen? Een grondige schoonmaak doen? Met een schone gevel de uitstraling van uw pand een positieve boost geven? Dan maken we dat graag voor u waar.

Compleet aanbod bij Veenweide Diensten

Ons volledige aanbod voor u op een rij:

 

Als u meer diensten wilt combineren met glasbewassing dan is Veenweide Diensten natuurlijk uw eerste keuze. Mogen we u binnenkort ook begroeten voor het laten wassen van uw ramen of een andere schoonmaak?

Afspraak maken over de glasbewassing?

Wilt u direct een afspraak maken met Veenweide Diensten? Wilt u wellicht eerst wat meer informatie over onze aanpak en uw keuzemogelijkheden? Wilt u gewoon eens weten wat de kosten zijn? Bel dan met Veenweide Diensten op telefoonnummer 06 – 309 570 37 of gebruik het contactformulier op de website. In de ruime regio Mijdrecht zijn wij uw specialist als het aankomt op glasbewassing. Laat uw glazen wassen in de regio Abcoude, Aalsmeer, Amstelhoek, Breukelen, De Hoef, De Kwakel, Loenen aan de Vecht, Maarssen, Mijdrecht, Nederhorst den Berg, Uithoorn, Vinkeveen, Vreeland, Wilnis en Woerdense Verlaat.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Met het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met de privacyverklaring