Schoonmaakbedrijf Veenweide Diensten

Bent u in Nederhorst den Berg op zoek naar een goed schoonmaakbedrijf? Zo’n schoonmaakbedrijf dat in Nederhorst den Berg ook langs komt voor de ongediertebestrijding? Of Glasbewassing? Of gevelreiniging? Kies dan voor Veenweide Diensten in Nederhorst den Berg. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf dat werkt in de regio Nederhorst den Berg. We werken voor zakelijke klanten en particulieren. Voor bedrijven doen we veelal een combinatie van dienstverlening. We komen langs voor de periodieke schoonmaak en zorgen dat ook de glasbewassing en gevelreiniging goed en vakkundig wordt gedaan. We werken voor particulieren eveneens met deze vormen van dienstverlening. Daarnaast komen we ook om een wespennest te verwijderen en schakelt u ons ook in als er grondig moet worden schoongemaakt. Een combinatie van schoonmaakwerk en ongediertebestrijding? Daarvoor zit u bij Veenweide Diensten in Nederhorst den Berg helemaal goed.

ongedierte bestrijding

Ongediertebestrijding Nederhorst den Berg

Wespennest verwijderen of bestrijding? Wij werken aan de hand van de hoge eisen van het H.A.C.C.P certificaat. Effectief en snel het gewenste resultaat.

Ongediertebestrijding

Glasbewassing Nederhorst den Berg

Is de beglazing van uw pand toe aan glasbewassing? Dan helpen wij u graag verder. Wij zorgen er voor dat uw ramen glanzen als nooit te voren.

schoonmaakbedrijf

Gevelreiniging Nederhorst den Berg

Met gevelreiniging zorgt u er voor dat uw pand er weer stralend uit ziet en verhoogt het de waarde van het pand. Twijfel niet en maak snel een afspraak.

De ontwikkelingen bij Veenweide Diensten in Nederhorst den Berg

Veenweide Diensten is al meer dan 20 jaar bekend als schoonmaakbedrijf voor bedrijven. In de loop van de tijd zijn we ons dienstenpakket uit gaan breiden. Steeds vaker werden ook particulieren onze opdrachtgever. De wespen bestrijding werd vaker gevraagd en we zijn ons ook hierin gaan specialiseren. Onze huidige aanpak wordt inmiddels al zo’n 9 jaar toegepast. Met een dynamisch team zorgen we voor uitstekende kwaliteit en service bij onze klanten. Wij zetten in op snelheid en kwaliteit. Mogen we u in Nederhorst den Berg hier binnenkort ook van overtuigen?

Meer over ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding gaat voor ons verder dan een wespennest verwijderen. U kunt voor het volgende ongedierte een beroep doen op onze bestrijdingsdiensten:

  • Wespen bestrijding
  • Muizen
  • Ratten
  • Vlooien
  • Overige insecten

Wilt u dat uw probleem grondig wordt opgelost? Kies dan voor onze kennis, kwaliteit en ervaring.

Contactgegevens voor Nederhorst den Berg voor Veenweide Diensten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Heeft u glasbewassing nodig? Moet er een wespennest worden verwijderd? Is het de hoogste tijd dat de gevelreiniging wordt gedaan? Kunt u wel wat professionele hulp bij de ongediertebestrijding gebruiken? Of heeft u gewoon als particulier of bedrijf een goed schoonmaakbedrijf nodig? Wij staan voor u klaar om aan de slag te gaan. Contact opnemen met Veenweide Diensten? Belt u dan met telefoonnummer 06-30957037 of gebruik het contactformulier op de website. Wij zijn uw specialist in schoonmaakwerk en ongediertebestrijding in Nederhorst den Berg.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Met het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met de privacyverklaring