Gevelreiniging: een slimme investering

Is uw huis of bedrijf toe aan een gevelreiniging? Wij zorgen ervoor dat u de beste service en kwaliteit krijgt voor uw geld. Nadat wij uw huis hebben voorzien van een gevelreiniging zal het er weer zo goed als nieuw uit zien. Ons schoonmaakbedrijf verricht wonderen, en dat hebben veel klanten vóór u al ondervonden. Het zou jammer zijn als uw huis in een steeds slechtere staat komt te verkeren. Bel daarom snel voor een afspraak.

Waarom een gevelreiniging?

Gevelreiniging Veenweide

U vraagt zich misschien af waarom u geld zou investeren voor een gevelreiniging. Er zijn een aantal punten waarom u een gevelreiniging zou moeten doen. Ten eerste is het goed voor de uitstraling van het gebouw. Door de reiniging ziet het gebouw er vele jaren jonger uit. Ten tweede is een reiniging goed voor de onderhoud van het gebouw. Dit zorgt ervoor dat het gebouw ook langer mee kan gaan. Een gevelreiniging maakt uw gebouw ook representatiever voor uw klanten. Zij voelen zich gelijk aantrekkelijker tot uw bedrijf als uw pand er goed uit ziet. Dit heeft allemaal natuurlijk ook invloed op de waarde van het pand. U kunt dus hoogstwaarschijnlijk een waardevermeerdering van uw pand verwachten. Al met al, een gevelreiniging is een slimme investering om het beste uit uw pand te halen, wij helpen u daar graag mee.

Soorten gevelreinigingen

Er zijn meer dan 1000 verschillende soorten bakstenen die in Nederland worden toegepast in de bouw. Naast bakstenen wordt er ook gebruik gemaakt van kunststoffen, metalen etc. Ook is de ene gevel viezer dan de andere, bijvoorbeeld door graffiti of dergelijke. Dit zorgt ervoor dat er verschillende gevelreinigingsmethodes worden toegepast. Wij kunnen u op maat helpen met uw gevel zodat u het beste resultaat krijgt. De volgende methodes worden onder andere gebruikt:

  • Mechanische reiniging
  • Stoomreiniging

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een gevelreiniging? Neem dan snel contact met ons op via 06 – 309 570 37. Onze werknemers staan klaar om u van dienst te zijn. Mocht u vragen hebben of een offerte willen aanvragen dan kunt u ons ook het beste bereiken via ons mobiele nummer. Bent u op zoek naar een bedrijf waar u op kunt vertrouwen en die staat voor kwaliteit, snelheid en dynamiek dan bent u bij ons op de juiste plek. Veenweide diensten biedt u een optimale gevelreiniging. We zijn werkzaam in de omgeving van Abcoude, Aalsmeer, Amstelhoek, Breukelen, De Hoef, De Kwakel, Loenen aan de Vecht, Maarssen, Mijdrecht, Nederhorst den Berg, Uithoorn, Vinkeveen, Vreeland, Wilnis en Woerdense Verlaat.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Met het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met de privacyverklaring