Schoonmaakbedrijf Veenweide Diensten

Zoekt u een allround schoonmaakbedrijf in Amstelhoek? Een schoonmaakbedrijf dat ook zorgt voor glasbewassing en gevelreiniging? Een allround dienstverlener in Amstelhoek die ook aan ongediertebestrijding doet? Kies voor Veenweide Diensten. Veel uitgebreider zult u het in Amstelhoek en ruime omgeving niet vinden! Veenweide Diensten werkt snel en professioneel. Met een jong en dynamisch team werken we aan kwaliteit voor u. Ongediertebestrijding? Glasbewassing? Gevelreiniging? Een allround schoonmaakbedrijf? Wespen bestrijding en het wespennest verwijderen? U vindt deze vormen van dienstverlening allemaal bij Veenweide Diensten. In de regio Amstelhoek werken we voor particulieren en bedrijven. Afspraak maken of vrijblijvende prijsinformatie? Bel ons. U vindt ons telefoonnummer onderstaand.

ongedierte bestrijding

Ongediertebestrijding Amstelhoek

Wespennest verwijderen of bestrijding? Wij werken aan de hand van de hoge eisen van het H.A.C.C.P certificaat. Effectief en snel het gewenste resultaat.

Ongediertebestrijding

Glasbewassing Amstelhoek

Is de beglazing van uw pand toe aan glasbewassing? Dan helpen wij u graag verder. Wij zorgen er voor dat uw ramen glanzen als nooit te voren.

schoonmaakbedrijf

Gevelreiniging Amstelhoek

Met gevelreiniging zorgt u er voor dat uw pand er weer stralend uit ziet en verhoogt het de waarde van het pand. Twijfel niet en maak snel een afspraak.

Ruim twintig jaar aan het werk voor u in Amstelhoek

Veenweide Diensten is ruim twintig jaar geleden begonnen als schoonmaakbedrijf in de regio Amstelhoek. In de loop van de tijd zijn we ook steeds vaker gevraagd voor glasbewassing en gevelreiniging. Nog meer recent zijn we aan de toenemende vraag om ongediertebestrijding gaan voldoen. Dat wil niet zeggen dat we hierin nog onervaren zijn. In de huidige samenstelling van ons team hebben we inmiddels ook alweer zo’n acht jaar aan ervaring. Doe een beroep op ons als u wilt dat er snel en goed wordt gewerkt. Voordelig? Ja, dat zeker ook. Bel ons maar eens voor een vrijblijvende prijsopgave! We zullen u aangenaam verbazen. Bijvoorbeeld als het gaat om het vakkundig en vlot verwijderen van een wespennest. Natuurlijk ook als u een beroep doet op de basis van ons werk; als schoonmaakbedrijf in de regio Amstelhoek.

Voor een wespen nest verwijderen en meer

We kunnen natuurlijk de wespen bestrijding vakkundig voor u uitvoeren. In het kader van de ongediertebestrijding pakken we ook het volgende ongedierte aan:

  • Ratten
  • Muizen
  • Kakkerlakken
  • Vlooien
  • Alle soorten insecten

Het betreft hier slechts een opsomming van ongedierte. Misschien gaat het ook bij u direct om dit soort overlast van ongedierte. Het zijn de meest voorkomende vormen van ongediertebestrijding die we doen. Neem contact met ons op als u een andere vorm van ongemak door ongedierte of vuiligheid ondervindt. Waarschijnlijk hebben we daarvoor ook wel een oplossing.

Uw contactgegevens in Amstelhoek voor schoonmaakbedrijf Veenweide

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in ongediertebestrijding? Een vrijblijvende prijsopgave voor glasbewassing of gevelreiniging ontvangen? Belt u dan met schoonmaakbedrijf Veenweide Diensten op telefoonnummer 06-30957037. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier op de website. Veenweide Diensten? Uw allround schoonmaakbedrijf en specialist in ongediertebestrijding in Amstelhoek.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Met het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met de privacyverklaring