Last van ongedierte?

Veenweide Diensten helpt u met een ongediertebestrijding. Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Ons schoonmaakbedrijf zorgt er niet alleen voor dat wij de ongedierte bestrijden maar ook dat wij deze voorkomen. Als uw bedrijf namelijk regelmatig wordt onderhouden door ons, hoeft u zich geen zorgen te maken over ongedierte. Hiermee heeft u dan ook geen kosten voor een nieuwe ongediertebestrijding. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Hier heeft u op een lange termijn dus zeker baat bij.

Ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding Ongedierte zorgen vaak voor grote problemen. Ook voor uw bedrijf bestaat het gevaar voor ongedierte. Als u er zo snel mogelijk van af wilt zijn dan kunt u vandaag al contact met ons opnemen. Hoe sneller u van het probleem af bent hoe beter. Daarom zorgen wij ervoor dat wij zo snel mogelijk bij u langs komen voor de ongediertebestrijding. U zou toch niet willen dat uw bedrijf noodgedwongen moet sluiten vanwege het ongedierte overlast. Er zijn hier namelijk strenge wetten voor in Nederland. Als u bijvoorbeeld in de horeca werkt dan zou de keuringsdienst uw bedrijf per direct sluiten en u een boete geven. Als u ons in dienst neemt hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken. Wij werken namelijk volgens de hoge eisen van de keuringsdienst door middel van een H.A.C.C.P certificaat. Met ons in dienst heeft u dus geen zorgen meer. Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten van ongediertebestrijding. Op de lijst van ongedierte die wij voor u verwijderen vindt u onder andere:

  • Kakkerlakken
  • Vlooien
  • Muizen
  • Mollen
  • Ratten

Snel een goed resultaat

Wilt u snel af zijn van de ongedierte in uw bedrijf of huis? Wij zijn gespecialiseerd in ongediertebestrijding en kunnen u al binnen een dag helpen om van de ongedierte af te komen. Zo kunnen wij vandaag al bij u een wespennest verwijderen. Dus wacht niet langer en bel ons. Wij geven u zelfs een garantie voor een goed resultaat waarmee u zeker bent dat al het ongedierte verwijderd is. Want de ongediertebestrijding doen wij met alle zorgvuldigheid en volgens de milieueisen.

Neem contact met ons op

Heeft u last van ongedierte neem dan snel contact met ons op. U kunt ons het beste bereiken via 06 – 309 570 37. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u van dienst te zijn. Samen met u bekijken we wat wij voor u kunnen doen. Veenweide diensten helpt u zo snel mogelijk met de ongediertebestrijding.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Met het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met de privacyverklaring