Schoonmaakbedrijf Veenweide Diensten

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in de omgeving van Vinkeveen die kwaliteit levert? Zoek dan niet verder. Veeweide Diensten staat namelijk voor kwaliteit en dat kan menig persoon uit Vinkeveen u vertellen. Wij zijn trots op de kwaliteit die wij leveren. Mede door deze kwaliteit bouwen wij een lange termijn relatie op met de klant. Tevreden gezichten van onze klanten is waar wij blij van worden. Samen met u willen wij er voor zorgen dat u de volgende tevreden klant uit Vinkeveen wordt. Voor een gevelreiniging kunt u bij ons terecht.

Ervaren schoonmaakbedrijf

De eigenaresse van Veeweide Diensten heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de schoonmaakbranche. Vele bedrijven in Vinkeveen kunnen u vertellen dat ons bedrijf deze ervaring ook omzet tot resultaat. Wij staan voor een jong, dynamisch, snel en kwaliteitsgericht schoonmaakbedrijf. Onze jarenlange ervaring kan u helpen om uw bedrijf of woning op te knappen in een kort tijdsbestek. Wespenbestrijding nodig? Wilt u graag een wespennest verwijderen dan kunt u ons direct bellen. Wij zorgen ervoor dat deze dezelfde dag nog verwijdert wordt.

ongedierte bestrijding

Ongediertebestrijding

Wespennest verwijderen of bestrijding? Wij werken aan de hand van de hoge eisen van het H.A.C.C.P certificaat. Effectief en snel het gewenste resultaat.

Ongediertebestrijding

Glasbewassing

Is de beglazing van uw pand toe aan glasbewassing? Dan helpen wij u graag verder. Wij zorgen er voor dat uw ramen glanzen als nooit te voren.

schoonmaakbedrijf

Gevelreiniging

Met gevelreiniging zorgt u er voor dat uw pand er weer stralend uit ziet en verhoogt het de waarde van het pand. Twijfel niet en maak snel een afspraak.

Ongediertebestrijding in Vinkeveen

Ongedierte kunnen een groot probleem veroorzaken voor uw bedrijf in Vinkeveen. Als u er niet voor zorgt dat deze worden bestrijdt dan zou uw bedrijf zelfs noodgedwongen moeten sluiten. Hier zijn namelijk strenge regels voor in de Nederlandse wet. Wij nemen het werk van ongediertebestrijding daarom zeer serieus. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat u in goede handen bent. Wij werken aan de hand van de hoge eisen van het H.A.C.C.P certificaat. Na onze werkzaamheden hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken over de keuringsdienst. U vraagt zich af waar wij u op dit gebied mee kunnen helpen? Op de lijst van ongedierte vindt u onder andere:

  • Mollen
  • Muizen
  • Vlooien
  • Kakkerlakken
  • Ratten

Wij staan voor u klaar

Ons schoonmaakbedrijf staat klaar om voor u naar Vinkeveen te komen. Het enige wat u hoeft te doen is te bellen naar 06-30957037. Voor u het weet staan wij op uw stoep om u van dienst te zijn. Wij staan garant voor onze kwaliteit. Bekijk op onze website wat wij allemaal te bieden hebben. Bel nu voor een gevelreiniging of glasbewassing in Vinkeveen!

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Met het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met de privacyverklaring