Schoonmaakbedrijf Veenweide Diensten

Zoekt u in Aalsmeer of omgeving een schoonmaakbedrijf dat ook in ongediertebestrijding doet? Dan maakt u met Veenweide Diensten in de regio Aalsmeer een uitstekende keuze. Wij zijn het allround schoonmaakbedrijf waar u naar op zoek was. Schakel ons niet alleen in als schoonmaakbedrijf. U doet namelijk ook een beroep op onze dienstverlening met glasbewassing en gevelreiniging. De laatste jaren werd de vraag naar ongediertebestrijding steeds groter. Wij voorzien in Aalsmeer en omgeving dus ook in wespen bestrijding. Voor het verwijderen van een wespennest kunt u dus uitstekend gebruik maken van onze professionele dienstverlening. Zullen we daar binnenkort in Aalsmeer eens een vrijblijvende afspraak over maken? Heeft u ons direct nodig? Bijvoorbeeld omdat we nu voor u een wespennest moeten verwijderen? Bel ons dan. Wij doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te helpen met het wespennest verwijderen.

ongedierte bestrijding

Ongediertebestrijding Aalsmeer

Wespennest verwijderen of bestrijding? Wij werken aan de hand van de hoge eisen van het H.A.C.C.P certificaat. Effectief en snel het gewenste resultaat.

Ongediertebestrijding

Glasbewassing Aalsmeer

Is de beglazing van uw pand toe aan glasbewassing? Dan helpen wij u graag verder. Wij zorgen er voor dat uw ramen glanzen als nooit te voren.

schoonmaakbedrijf

Gevelreiniging Aalsmeer

Met gevelreiniging zorgt u er voor dat uw pand er weer stralend uit ziet en verhoogt het de waarde van het pand. Twijfel niet en maak snel een afspraak.

20 jaar ervaring als schoonmaakbedrijf in Aalsmeer

Veenweide Diensten bestaat inmiddels zo’n 20 jaar. We zijn begonnen in de regio Aalsmeer met werken als schoonmaakbedrijf voor bedrijven. Daarbij ontwikkelden we ook steeds meer expertise op het gebied van glasbewassing en gevelreiniging. Dat maakt ons natuurlijk al tot een schoonmaakbedrijf dat u een stukje extra biedt. In de loop van de jaren zijn we ons daarbij ook toe gaan leggen op ongediertebestrijding. Sinds acht jaar komen we dus ook bij u langs als het gaat om wespen bestrijding en het verwijderen van een wespennest. Wespen bestrijding is overigens niet het enige. Kies ook voor ons als u last heeft van kakkerlakken, ratten, spinnen, muizen en vlooien. Het klinkt misschien niet heel fris, maar we zorgen wel dat het vakkundig wordt opgelost voor u! In Aalsmeer en op tal van andere plaatsen in de regio.

Van glasbewassing tot aan ongediertebestrijding

We zetten onze complete dienstverlening nog even kort voor u op een rij:

Meer weten in Aalsmeer over de mogelijkheden?

We geven u graag meer informatie over de mogelijkheden. U kunt ook direct een afspraak maken of een offerte aanvragen. Bel ons hiervoor op telefoonnummer 06-30957037 of gebruik het contactformulier op de website. Schoonmaakbedrijf Veenweide Diensten in Aalsmeer kiest u voor allround schoonmaakwerk, glasbewassing en ongediertebestrijding.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Met het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met de privacyverklaring