Schoonmaakbedrijf Veenweide Diensten

Bent u op zoek naar een goed en allround schoonmaakbedrijf in De Hoef? Bij u in de buurt van De Hoef is Veenweide Diensten actief. U schakelt ons in als u gewoon een goed schoonmaakbedrijf wilt. We werken met een aantal medewerkers voor bedrijven en particulieren. Als schoonmaakbedrijf werken we vooral voor bedrijven. We maken volgens de afgesproken frequentie schoon. Als particulier kunt u ons uiteraard ook voor frequent of incidenteel schoonmaakwerk inschakelen. Steeds vaker merkten we daarbij dat we ook voor de ongediertebestrijding een vraag kregen. Willen jullie ook de wespen bestrijding doen? Kunnen we jullie ook inschakelen om een wespennest te verwijderen? Dit soort vragen deden ons een aantal jaren geleden besluiten om ook de ongediertebestrijding te gaan doen. Onder meer in De Hoef hebben we sindsdien steeds vaker klanten op dit gebied. Wilt u ook gebruikmaken van ons aanbod in De Hoef? Laat het ons dan weten, zodat we u een passend aanbod kunnen doen.

ongedierte bestrijding

Ongediertebestrijding De Hoef

Wespennest verwijderen of bestrijding? Wij werken aan de hand van de hoge eisen van het H.A.C.C.P certificaat. Effectief en snel het gewenste resultaat.

Ongediertebestrijding

Glasbewassing De Hoef

Is de beglazing van uw pand toe aan glasbewassing? Dan helpen wij u graag verder. Wij zorgen er voor dat uw ramen glanzen als nooit te voren.

schoonmaakbedrijf

Gevelreiniging De Hoef

Met gevelreiniging zorgt u er voor dat uw pand er weer stralend uit ziet en verhoogt het de waarde van het pand. Twijfel niet en maak snel een afspraak.

Glasbewassing? Gevelreiniging? Schoonmaakbedrijf Veenweide!

Als schoonmaakbedrijf zijn we al meer dan 20 jaar actief. We hebben in die tijd een goede reputatie opgebouwd. Onder meer in De Hoef. Onze eerste klanten waren vooral bedrijven. Daar maken we nog steeds, vooral periodiek, schoon. In de loop van de tijd gingen we ook andere werkzaamheden doen. Denkt u hierbij aan glasbewassing en gevelreiniging. In de huidige vorm bestaat Veenweide Diensten nu acht jaar. We werken steeds vaker ook voor particulieren. We doen de glasbewassing, gevelreiniging en ongediertebestrijding. Daarmee zijn we een volwassen en energiek schoonmaakbedrijf. Onze stijl is jong, dynamisch en gericht op kwaliteit. Mogen we u in De Hoef daar binnenkort ook van overtuigen?

Ongediertebestrijding in De Hoef. Welk ongedierte bestrijden wij?

Ongediertebestrijding kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Heeft u last van een van de volgende soorten ongedierte?

  • Wespen
  • Kakkerlakken
  • Ratten en muizen
  • Vlooien
  • Spinnen

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt natuurlijk ook direct een afspraak maken. Onze contactgegevens vindt u hieronder.

Contactgegevens van Veenweide Diensten in De Hoef

We geven u graag meer informatie over de oplossingen die we in huis hebben. Wilt u meer weten? Direct een afspraak maken voor bijvoorbeeld wespen bestrijding? Bel dan met Veenweide Diensten op telefoonnummer 06-30957037. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier op de website. Schoonmaakbedrijf Veenweide Diensten helpt u graag verder in De Hoef.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Met het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met de privacyverklaring