Schoonmaakbedrijf Veenweide Diensten

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Mijdrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Veenweide Diensten heeft jarenlange ervaring als het gaat om het schoonmaken van bedrijven. Ons team bestaat uit ervaren medewerkers die kwaliteitsgericht voor u aan de slag gaan. Wij vinden het belangrijk dat wij onze klanten uit Mijdrecht altijd tevreden stellen. Wij willen daarom graag lange termijn relaties met de klant aangaan. Op deze manier weten wij steeds beter wat de klant wil en kunnen wij ook specifieker werken. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat het werk wat wij doen steeds beter wordt.

ongedierte bestrijding

Ongediertebestrijding Mijdrecht

Wespennest verwijderen of bestrijding? Wij werken aan de hand van de hoge eisen van het H.A.C.C.P certificaat. Effectief en snel het gewenste resultaat.

Ongediertebestrijding

Glasbewassing Mijdrecht

Is de beglazing van uw pand toe aan glasbewassing? Dan helpen wij u graag verder. Wij zorgen er voor dat uw ramen glanzen als nooit te voren.

schoonmaakbedrijf

Gevelreiniging Mijdrecht

Met gevelreiniging zorgt u er voor dat uw pand er weer stralend uit ziet en verhoogt het de waarde van het pand. Twijfel niet en maak snel een afspraak.

Glasbewassing, gevelreiniging of ongediertebestrijding?

Veenweide Diensten staat voor velen in Mijdrecht bekend als een schoonmaakbedrijf. Maar naast het schoonmaken van bedrijven hebben wij ook een aantal andere bedrijfsactiviteiten, dit zijn:

Wespen in grote getale kunnen soms een probleem opleveren voor uw bedrijf of woning. Wij kunnen voor u het wespennest verwijderen zodat u hier geen problemen meer aan ondervindt. Wij zorgen ervoor dat alles wordt gedaan volgens de voorgeschreven wetten, dus hier hoeft u zich geen zorgen om te maken.

Voor bedrijven en particulieren in Mijdrecht

Niet alleen bedrijven kunnen gebruik maken van onze diensten, maar ook particulieren. Wij zijn er voor iedereen in Mijdrecht die onze diensten achten nodig te hebben. Is uw huis bijvoorbeeld toe aan een gevelreiniging of glasbewassing? Neem dan snel contact met ons op. Want hoe eerder u ons contacteert, hoe eerder uw huis er weer als nieuw uit zal zien. Heeft u een horecabedrijf in Mijdrecht dan kunnen wij u ook ten dienste zijn. Wij voldoen namelijk aan de eisen van het H.A.C.C.P certificaat. Als u met ons in zee gaat hoeft u zich dus geen zorgen te maken over de H.A.C.C.P eisen. Wij zorgen ervoor dat dit allemaal wordt geregeld.

Contact opnemen

Heeft u iemand nodig voor wespen bestrijding of ongediertebestrijding in Mijdrecht? Of heeft u een andere wens waar wij u mee kunnen helpen, dan kunt u meteen contact met ons opnemen. U kunt ons het beste telefonisch bereiken via 06 – 309 570 37. Wij zorgen ervoor dat wij u snel van dienst kunnen zijn. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar in Mijdrecht.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Met het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met de privacyverklaring