Schoonmaakbedrijf Veenweide Diensten

Is uw huis in Wilnis ook toe aan een gevelreiniging? Veeweide Diensten biedt u de beste service en kwaliteit die u maar kunt wensen. Nadat wij uw huis onder handen hebben genomen zal zij er weer uitzien in haar jongere jaren. Ons schoonmaakbedrijf verricht wonderen, en dat hebben een groot aantal mensen uit Wilnis al ondervonden. Het zou jammer zijn als uw huis in een steeds slechtere staat komt te verkeren. Dit heeft natuurlijk ook invloed op de waarde van het pand. Een gevelreiniging is daarom een prima investering om het beste uit uw huis te halen en wij helpen u daar graag mee. Wilt u een wespennest verwijderen dan kunt u ook bij ons terecht.

ongedierte bestrijding

Ongediertebestrijding Wilnis

Wespennest verwijderen of bestrijding? Wij werken aan de hand van de hoge eisen van het H.A.C.C.P certificaat. Effectief en snel het gewenste resultaat.

Glasbewassing Wilnis

Is de beglazing van uw pand toe aan glasbewassing? Dan helpen wij u graag verder. Wij zorgen er voor dat uw ramen glanzen als nooit te voren.

schoonmaakbedrijf

Gevelreiniging Wilnis

Met gevelreiniging zorgt u er voor dat uw pand er weer stralend uit ziet en verhoogt het de waarde van het pand. Twijfel niet en maak snel een afspraak.

Schoonmaakbedrijf voor uw glasbewassing, gevelreiniging en ongediertebestrijding in Wilnis

De hoofddienst van ons bedrijf is het schoonmaken van bedrijven. Daarnaast zijn wij ook actief op andere gebieden in Wilnis. Zo kunt u ons inhuren voor ongediertebestrijding, glasbewassing, gevelreiniging, een wespennest verwijderen en wespen bestrijding. Met onze diensten zult u zich een stuk beter op uw gemak voelen in uw bedrijf of woning. Werkt u in de Horeca dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij werken namelijk aan de hand van de hoge eisen van het H.A.C.C.P certificaat. Met ons in dienst hoeft u zich dus nergens druk om te maken en kunt u zich richten op uw eigen werk in Wilnis.

Onze klanten in Wilnis

Een van onze diensten is ongediertebestrijding. Wanneer u ons belt wordt het ongedierte dezelfde dag nog verwijdert. Dus twijfel niet en bel ons meteen zodat u zonder zorgen weer verder kunt. Wij hebben vele verschillende klanten in Wilnis waar wij voor werken. Zowel particulieren als bedrijven. Om een indruk te geven wie onze klanten zijn hebben wij er hieronder een paar uitgelicht.

  • Studententhuizen
  • Hotels
  • Slachthuizen
  • Horeca
  • Grossiers

Heeft u vragen?

Mocht u vragen over glasbewassing, wespen bestrijding of over een van onze andere diensten hebben, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons het beste bereiken door te bellen naar 06 – 309 570 37. Veeweide Diensten biedt u hoge kwaliteit en professionaliteit in Wilnis. Onze medewerkers zorgen ervoor dat de taken snel en goed worden uitgevoerd. Als u ons belt kunnen wij meteen een afspraak maken zodat u zo snel mogelijk wordt geholpen. Bent u onze nieuwe gelukkige klant uit Wilnis?

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Met het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met de privacyverklaring