Schoonmaakbedrijf in Zevenhoven

Schoonmaakbedrijf en ongediertebestrijding in Zevenhoven

Snel een schoonmaakbedrijf in Zevenhoven inzetten? Veenweide Diensten biedt allround schoonmaakwerk en ongediertebestrijding. Ons schoonmaakbedrijf levert specialistische diensten en kan ook uw gevelreiniging of glasbewassing verzorgen. Met onze jaren aan ervaring beschikken wij ook over een specialisatie in ongediertebestrijding. Dit omdat de vraag naar ongediertebestrijding steeds groter is geworden, hebben wij gemerkt. Vaak schakelt men ons in voor wespen bestrijding. Een wespennest verwijderen wij dan ook veilig, snel en geheel vakkundig. Wilt u direct een afspraak maken om bijvoorbeeld een wespennest te verwijderen? Neem voor onze ongediertebestrijding of ons allround schoonmaakwerk in Zevenhoven contact op en maak een afspraak.

Schoonmaakbedrijf met ruime ervaring

Veenweide Diensten heeft ruim 20 jaar ervaring en begon in de regio Zevenhoven als schoonmaakbedrijf voor bedrijven. Hierbij deden wij tevens ervaring op in gevelreiniging en glasbewassing. Ons schoonmaakbedrijf biedt dan ook net even wat extra’s. Met de jaren zijn wij ons ook gaan specialiseren in ongediertebestrijding. Zet ons dan ook in voor uw wespenbestrijding en het verwijderen van een wespennest. U kunt ons tevens inschakelen voor het bestrijden van vlooien, muizen, spinnen, ratten en kakkerlakken.

Onze diensten verrichten wij niet alleen in Zevenhoven, maar ook in plaatsen in de omgeving. Wilt u hier meer over weten? Bel ons dan gerust even.

Aanbod Veenweide Diensten

In Zevenhoven verzorgt Veenweide Diensten diverse werkzaamheden. Zo kunt u ons inschakelen voor onderstaande taken:

Wij bieden ons allround schoonmaakwerk in Zevenhoven aan zowel particulieren als bedrijven aan. Wenst u een gevelreiniging of glasbewassing? Of wilt u onze ongediertebestrijding inzetten om een wespennest te verwijderen? Wij verrichten een snelle wespen bestrijding. Heeft u andere wensen? Neem direct contact met ons op en zet uw afspraak vast.

Veenweide Dienstverlening

Schakel ons schoonmaakbedrijf in Zevenhoven in

Wenst u direct ons schoonmaakbedrijf in Zevenhoven in te schakelen voor uw allround schoonmaakwerk of ongediertebestrijding? Wij komen graag langs voor uw wespen bestrijding en het vakkundig verwijderen van uw wespennest, of om ander ongedierte te bestrijden. Ook voor uw gevelreiniging of glasbewassing kunt u ons bellen via 06-30957037. Tevens kunt u ons een mail sturen via info@veenweide.nl. Ons schoonmaakbedrijf komt dan snel naar Zevenhoven voor uw ongediertebestrijding of allround schoonmaakwerk.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Met het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met de privacyverklaring