Schoonmaakbedrijf in Nieuwveen

Schoonmaakbedrijf en ongediertebestrijding in Nieuwveen

Direct een schoonmaakbedrijf in Nieuwveen inschakelen? Veenweide Diensten biedt allround schoonmaakwerk en ongediertebestrijding. Ons schoonmaakbedrijf levert specialistisch schoonmaakwerk. Zo kunnen wij ook uw glasbewassing of gevelreiniging op ons nemen. Wij beschikken over jaren aan ervaring en zijn inmiddels ook gespecialiseerd in ongediertebestrijding. Dat komt doordat we merken dat de vraag naar ongediertebestrijding steeds groter wordt. Zo worden we bijvoorbeeld geregeld ingeschakeld voor wespen bestrijding. Uw wespennest verwijderen wij snel, vakkundig en geheel veilig. Wilt u meteen een afspraak inplannen? Om bijvoorbeeld uw wespennest te laten verwijderen? Bel dan direct voor uw allround schoonmaakwerk of ongediertebestrijding in Nieuwveen naar Veenweide Diensten.

Schoonmaakbedrijf met ruime ervaring

Veenweide Diensten begon in de regio Nieuwveen als schoonmaakbedrijf voor bedrijven en beschikt inmiddels over ruim 20 jaar aan ervaring. Zo kunt u ons bijvoorbeeld inschakelen voor glasbewassing en gevelreiniging. Ons schoonmaakbedrijf biedt u net even wat extra. Met de jaren hebben wij ook ervaring opgedaan in ongediertebestrijding. Schakel ons gerust in voor wespen bestrijding en laat het verwijderen van een wespennest aan ons over. Wij zijn tevens inzetbaar voor de bestrijding van spinnen, muizen, ratten, vlooien en kakkerlakken.

We verrichten niet alleen diensten in Nieuwveen, maar ook in plaatsen in de omgeving. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan gerust contact met ons op.

Aanbod Veenweide Diensten

Wij hebben u in Nieuwveen diverse diensten te bieden. U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende werkzaamheden:

Ons allround schoonmaakwerk bieden wij in Nieuwveen aan zowel particulieren als bedrijven aan. Wilt u een glasbewassing of gevelreiniging laten uitvoeren? Wenst u onze ongediertebestrijding in te zetten om uw wespennest te verwijderen? Onze wespen bestrijding is snel en veilig. Heeft u een andere wens? Neem dan nu contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Veenweide Dienstverlening

Schakel ons schoonmaakbedrijf in Nieuwveen in

Wilt u meteen ons schoonmaakbedrijf in Nieuwveen inzetten voor uw ongediertebestrijding? Of wenst u allround schoonmaakwerk? Wij komen ook graag langs om uw wespennest te verwijderen door middel van onze wespen bestrijding. Ook voor uw glasbewassing of gevelreiniging kunt u contact met ons opnemen middels 06-30957037. Tevens kunt u ons een mail sturen via info@veenweide.nl. Ons schoonmaakbedrijf is dan snel ter plaatse in Nieuwveen voor uw ongediertebestrijding of allround schoonmaakwerk.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Met het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met de privacyverklaring