Schoonmaakbedrijf in Nieuw Vennep

Schoonmaakbedrijf en ongediertebestrijding in Nieuw Vennep

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Nieuw Vennep? Veenweide Diensten biedt allround schoonmaakwerk en ongediertebestrijding. Ons schoonmaakbedrijf specialiseert zich in diverse schoonmaakwerkzaamheden, zoals gevelreiniging en glasbewassing. Tevens beschikken wij over jaren ervaring. Wist u dat wij ook inzetbaar zijn voor ongediertebestrijding? Wij merken dat de vraag naar ongediertebestrijding steeds groter wordt. Vaak zet men ons in voor wespen bestrijding. Een wespennest verwijderen wij dan ook veilig en snel, op een vakkundige wijze. Wilt u direct een afspraak maken, bijvoorbeeld om ons in te schakelen om een wespennest te verwijderen? Neem dan nu contact op voor ongediertebestrijding of allround schoonmaakwerk in Nieuw Vennep.

Schoonmaakbedrijf met ruime ervaring

Veenweide Diensten bestaat inmiddels 20 jaar en begon in de regio Nieuw Vennep als schoonmaakbedrijf voor bedrijven. Hierbij deden wij ook ervaring op in gevelreiniging en glasbewassing. Ons schoonmaakbedrijf heeft net even wat extra’s te bieden. Tevens deden wij met de jaren ook veel ervaring op in ongediertebestrijding. U kunt ons gerust inzetten voor wespen bestrijding en het verwijderen van een wespennest. En dat is nog niet alles, want wij zijn tevens inzetbaar voor de bestrijding van muizen, kakkerlakken, vlooien, spinnen of ratten. Dit doen wij geheel vakkundig.

Onze werkzaamheden verrichten wij niet alleen in Nieuw Vennep, maar ook in andere plaatsen. Meer weten? Neem contact met ons op.

Aanbod Veenweide Diensten

Veenweide Diensten gaat bij u in Nieuw Vennep aan de slag met diverse werkzaamheden. Zo kunt u ons inschakelen voor onder andere:

Wij bieden ons allround schoonmaakwerk zowel aan particulieren als bedrijven aan. Wenst u ons in te schakelen voor uw gevelreiniging of glasbewassing? Of wilt u gebruik maken van onze ongediertebestrijding in Nieuw Vennep om een wespennest te verwijderen? Neem dan direct contact op met ons schoonmaakbedrijf en maak een afspraak.

Veenweide Dienstverlening

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Met het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met de privacyverklaring

    Schakel ons schoonmaakbedrijf in Nieuw Vennep in

    Wenst u direct ons schoonmaakbedrijf in Nieuw Vennep in te zetten voor uw allround schoonmaakwerk of ongediertebestrijding? Wij komen graag langs voor uw wespen bestrijding en het verwijderen van het wespennest. Wilt u een gevelreiniging of glasbewassing laten verrichten? Bel ons ook dan gerust op via 06-30957037. Tevens kunt u ons een mail sturen via info@veenweide.nl. Ons schoonmaakbedrijf komt dan snel bij u in Nieuw Vennep langs voor uw allround schoonmaakwerk of ongediertebestrijding.