Schoonmaakbedrijf in Hoofddorp

Schoonmaakbedrijf en ongediertebestrijding in Hoofddorp

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Hoofddorp? Veenweide Diensten biedt allround schoonmaakwerk en ongediertebestrijding. Ons schoonmaakbedrijf levert specialistisch schoonmaakwerk en beschikt over jaren ervaring in onder andere gevelreiniging en glasbewassing. Ook zijn wij inzetbaar voor ongediertebestrijding. De vraag naar ongediertebestrijding wordt steeds groter, hebben we gemerkt. Wij worden vaak ingezet voor wespen bestrijding. Een wespennest verwijderen we snel, veilig en vakkundig. Wilt u meteen een afspraak met ons maken? Of heeft u ons nodig om een wespennest te verwijderen? Neem dan contact met ons op voor een snelle ongediertebestrijding in Hoofddorp of voor uw allround schoonmaakwerk.

Schoonmaakbedrijf Veenweide uit Hoofddorp

Veenweide Diensten bestaat nu ruim 20 jaar. Wij begonnen in de regio Hoofddorp als schoonmaakbedrijf voor bedrijven en hebben tevens ervaring opgedaan in glasbewassing en gevelreiniging. Als schoonmaakbedrijf bieden wij net even wat extra’s. Ook zijn wij ons met de jaren gaan specialiseren in ongediertebestrijding. Wij komen graag bij u langs voor wespenbestrijding en het verwijderen van een wespennest. Maar dat is niet het enige, want u kunt ons ook inschakelen voor het bestrijden van ratten, spinnen, vlooien, kakkerlakken of muizen. Dit op een geheel vakkundige wijze.

Wij verrichten onze werkzaamheden niet enkel in Hoofddorp, maar in de gehele regio. Bel ons gerust voor meer informatie.

Aanbod Veenweide Diensten

Veenweide Diensten heeft u veel te bieden in Hoofddorp. Zo zijn wij inzetbaar voor onder andere:

Ons allround schoonmaakwerk bieden wij aan zowel particulieren als bedrijven aan. Wilt u ons schoonmaakbedrijf inzetten voor uw glasbewassing of gevelreiniging? Of wilt u onze ongediertebestrijding in Hoofddorp inzetten voor uw wespenbestrijding, om een wespennest te verwijderen? Neem dan snel contact op voor een afspraak met ons schoonmaakbedrijf.

Veenweide Dienstverlening

Schakel ons schoonmaakbedrijf in Hoofddorp in

Wilt u direct ons schoonmaakbedrijf in Hoofddorp inschakelen? Voor uw ongediertebestrijding of allround schoonmaakwerk? Wij komen graag bij u langs voor gevelreiniging, glasbewassing, wespen bestrijding en het vakkundig verwijderen van het wespennest en andere ongediertebestrijding. U kunt ons bellen via 06-30957037. Tevens kunt u ons een mail sturen naar info@veenweide.nl. Ons schoonmaakbedrijf is dan spoedig ter plaatse in Hoofddorp om uw allround schoonmaakwerk of ongediertebestrijding op zich te nemen.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Met het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met de privacyverklaring