Schoonmaakbedrijf in Badhoevedorp

Schoonmaakbedrijf en ongediertebestrijding in Badhoevedorp

Een schoonmaakbedrijf in Badhoevedorp voor uw pand nodig? Veenweide Diensten biedt allround schoonmaak en ongediertebestrijding. Wij zijn er tevens voor uw gevelreiniging en glasbewassing. Ons team heeft jaren aan ervaring in huis en is ook inzetbaar voor ongediertebestrijding. Dit omdat wij merken dat de vraag naar ongediertebestrijding steeds groter wordt. Onze experts worden veelal ingezet voor wespenbestrijding, waarbij wij het wespennest snel verwijderen. Date gebeurt op een veilige en professionele wijze. Wenst u een afspraak met ons te maken om een wespennest te verwijderen of voor een allround schoonmaak? Neem dan direct contact met ons op en schakel ons schoonmaakbedrijf in Badhoevedorp in.

Schoonmaakbedrijf met ruime ervaring

In Badhoevedorp begon Veenweide Diensten als schoonmaakbedrijf voor bedrijven. Op dit moment hebben wij ruim 20 jaar ervaring en hebben wij tevens veel kennis omtrent glasbewassing en gevelreiniging. Wij bieden u echter meer dan dat, omdat wij ook gespecialiseerd zijn in ongediertebestrijding. Schakel onze professionals in voor uw wespen bestrijding. Wij verwijderen het wespennest met spoed voor u. Ook voor ander ongedierte kunt u ons inzetten, zoals de bestrijding van kakkerlakken, ratten, vlooien, muizen en spinnen.

Onze diensten verrichten wij niet alleen in Badhoevedorp, maar in de wijde omgeving. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met een van onze experts.

Aanbod Veenweide Diensten

Veenweide Diensten heeft als schoonmaakbedrijf in Badhoevedorp veel te bieden. Zo kunnen wij diverse werkzaamheden op ons nemen. U kunt ons inzetten voor onderstaande diensten:

Wij bieden zowel particulieren als bedrijven in Badhoevedorp allround schoonmaakwerk aan. Heeft u vuile gevels en wenst u een gevelreiniging? Of hebben uw ramen een glasbewassing nodig? Ook indien u wespen bestrijding wenst, kan ons team op zorgvuldige wijze het wespennest verwijderen. Wilt u andere werkzaamheden door ons uit laten voeren? Bel ons dan voor een afspraak en bespreek de mogelijkheden.

Veenweide Dienstverlening

Zet ons schoonmaakbedrijf in Badhoevedorp in

Wilt u direct een professioneel schoonmaakbedrijf in Badhoevedorp inzetten? Schakel Veenweide Diensten in voor uw ongediertebestrijding of allround schoonmaak. Wij komen graag bij u langs voor gevelreiniging, glasbewassing, wespen bestrijding en het vakkundig verwijderen van het wespennest en andere ongediertebestrijding. Neem contact op met ons team via 06-30957037. Tevens kunt u ons een mail sturen via info@veenweide.nl. Ons schoonmaakbedrijf is dan snel ter plaatse in Badhoevedorp voor een vakkundige ongediertebestrijding of schoonmaak.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Met het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met de privacyverklaring