Schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Schoonmaakbedrijf en ongediertebestrijding in Amsterdam

Een schoonmaakbedrijf in Amsterdam gezocht? Veenweide Diensten biedt allround schoonmaakwerk en ongediertebestrijding. Wij zijn een specialistisch schoonmaakbedrijf met jaren ervaring en bieden zowel schoonmaakwerkzaamheden als glasbewassing en gevelreiniging aan. Tevens kunt u bij ons terecht voor ongediertebestrijding. De vraag naar ongediertebestrijding is met de jaren steeds groter geworden. Zo worden wij veel ingezet voor wespen bestrijding. Uw wespennest kunnen wij vakkundig verwijderen. Wenst u direct een vrijblijvende afspraak met ons te maken? Of heeft u ons snel nodig om een wespennest te verwijderen? Neem dan nu contact met ons op, zodat wij uw ongediertebestrijding in Amsterdam kunnen verzorgen.

Schoonmaakbedrijf met ruime ervaring

Inmiddels bestaat Veenweide Diensten ruim 20 jaar. In de regio Amsterdam begonnen wij als schoonmaakbedrijf voor bedrijven, waarbij wij ook ervaring op mochten doen in gevelreiniging en glasbewassing. Zo bieden wij als schoonmaakbedrijf net wat extra’s. Ook zijn we ons in de loop van de jaren gaan specialiseren in ongediertebestrijding. Ook voor wespen bestrijding en het verwijderen van een wespennest komen wij graag bij u langs. Dit is echter niet het enige wat wij bieden. U kunt ons namelijk ook inschakelen wanneer u te maken heeft met muizen, vlooien, kakkerlakken, ratten of spinnen. Wij zorgen ervoor dat het ongedierte vakkundig wordt bestreden. Niet alleen in Amsterdam, maar ook in andere plaatsen in de regio. Neem contact met ons op!

Aanbod Veenweide Diensten

Veenweide Diensten heeft u in Amsterdam veel te bieden. Zo kunt u ons inschakelen voor:

Wij bieden ons allround schoonmaakwerk voor zowel particulieren als bedrijven aan. Wenst u ons schoonmaakbedrijf in te schakelen voor uw gevelreiniging of glasbewassing? Of heeft u behoefte aan ongediertebestrijding in Amsterdam om bijvoorbeeld een wespennest te verwijderen? Neem dan direct contact met ons op en maak een afspraak.

Veenweide Dienstverlening

Schakel ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam in

Wenst u ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam in te zetten voor uw allround schoonmaakwerk of ongediertebestrijding? Wij komen graag bij u langs voor gevelreiniging, glasbewassing, wespen bestrijding en het vakkundig verwijderen van het wespennest en andere ongediertebestrijding. U kunt ons bellen middels
06-30957037. Tevens kunt u ons een mail sturen via info@veenweide.nl. Ons schoonmaakbedrijf is dan snel ter plaatse in Amsterdam voor uw allround schoonmaakwerk of ongediertebestrijding.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Met het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met de privacyverklaring