Schoonmaakbedrijf in Alphen aan den Rijn

Schoonmaakbedrijf en ongediertebestrijding in Alphen aan den Rijn

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Alphen aan den Rijn? Veenweide Diensten biedt allround schoonmaakwerk en ongediertebestrijding. Ook uw glasbewassing en gevelreiniging nemen wij graag op ons. Wij beschikken over jaren aan ervaring en zijn ook gespecialiseerd in ongediertebestrijding. Wij merken namelijk dat de vraag naar ongediertebestrijding groter aan het worden is. Ons team wordt regelmatig ingezet voor wespen bestrijding. Een wespennest verwijderen wij altijd veilig, snel en geheel professioneel. Wilt u een afspraak maken? Omdat u bijvoorbeeld een wespennest wilt laten verwijderen of voor schoonmaakwerkzaamheden aan uw woning of bedrijfspand? Bel dan nu met onze experts voor uw ongediertebestrijding of allround schoonmaakwerk in Alphen aan den Rijn.

Schoonmaakbedrijf met ruime ervaring

Veenweide Diensten startte in de regio Alphen aan den Rijn als schoonmaakbedrijf voor bedrijven en heeft inmiddels 20 jaar ervaring in huis. Ook in gevelreiniging en glasbewassing hebben wij ervaring opgedaan. Dit maakt dat ons schoonmaakbedrijf u net wat meer kan bieden. Wij zijn ons tevens gaan specialiseren in ongediertebestrijding. Zet ons dan ook gerust in voor wespen bestrijding en draag het verwijderen van uw wespennest over aan onze professionals. U kunt ons ook inschakelen voor het bestrijden van ratten, vlooien, muizen, spinnen en kakkerlakken.

Niet alleen in Alphen aan den Rijn verrichten wij diensten, maar ook in andere plaatsen in de gehele regio. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Aanbod Veenweide Diensten

Wij bieden u in Alphen aan den Rijn verschillende diensten aan. Zo kunt u ons inzetten voor de volgende werkzaamheden:

  • Allround schoonmaakwerk
  • Glasbewassing (ramen wassen)
  • Gevelreiniging (schoonmaken van uw gevels)
  • Ongediertebestrijding
  • Wespennest verwijderen

Het allround schoonmaakwerk kunnen wij in Alphen aan den Rijn aan particulieren en bedrijven aanbieden. Wenst u een gevelreiniging of glasbewassing? Of wilt u onze ongediertebestrijding inschakelen om snel een wespennest te verwijderen? Dan bieden wij een snelle en veilige wespen bestrijding. Heeft u een specifieke wens? Neem ook dan contact met ons op en maak een afspraak.

Veenweide Dienstverlening

Schakel ons schoonmaakbedrijf in Alphen aan den Rijn in

Wenst u snel een schoonmaakbedrijf in Alphen aan den Rijn in te zetten? Wenst u ongediertebestrijding of allround schoonmaakwerk? Ook om een wespennest te verwijderen door middel van onze wespen bestrijding, komen wij graag bij u langs. Neem tevens voor uw gevelreiniging of glasbewassing contact met ons op middels 06-30957037. Tevens kunt u ons een mail sturen via info@veenweide.nl. Ons schoonmaakbedrijf is dan spoedig in Alphen aan den Rijn voor de uitvoering van uw allround schoonmaak of voor uw ongediertebestrijding.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Met het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met de privacyverklaring